IHTM PLAVI
Univerzitet u Beogradu
Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju
Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju

Promocija novoosnovane Kancelarije za projekte i međunarodnu saradnju

Početak februara bio je posvećen promociji novoosnovane Kancelarije za projekte i međunarodnu saradnju na Univerzitetu u Beogradu - Institutu za hemiju, tehnologiju i metalurgiju.

Predstavnici Kancelarije i tima BIOLAWEB projekta sproveli su prvo anketiranje sa ciljem da identifikuju potrebe, veštine i kompetencije novog osoblja u kancelariji i sa željom da čuju mišljenja, sugestije i potrebe istraživača Univerziteta u Beogradu - Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju.

Prvog dana promocija je održana u Centru za elektrohemiju, Centru za ekologiju i tehnoekonomiku, Centru za materijale i metalurgiju i Centru za katalizu i hemijsko inženjerstvo. Drugi dan je bio posvećen Centru za katalizu i hemijsko inženjerstvo, kao i Centru za mikroelektronske tehnologije. Poslednjeg dana promocija je bila u Centru za hemiju.

Cilj Kancelarije je da podrži naše istraživače u njihovim naporima da podnesu i implementiraju više visokokvalitetnih istraživačkih projekata. Prikupljanje podataka o potrebama istraživača Univerziteta u Beogradu - Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju, njihovim ambicijama za apliciranje na međunarodnim projektima i njihovom interesovanju za učešće u izradi naučne strategije u oblasti biomonitoringa je prvi korak ka ostvarenju ovog cilja.