IHTM PLAVI
Univerzitet u Beogradu
Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju
Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju

Konferencija UNIFood2021

U organizaciji Univerziteta u Beogradu, 24. i 25. septembra 2021, će se održati Druga međunarodna UNIFood konferencija, UNIFood2021. Konferencija će se održati on-line, učešće je besplatno , ali je registracija obavezna. Rok za registraciju je 01.09.2021, a za slanje sažetaka je 20.08.2021. Prvo obaveštenje i sve potrebne informacije možete naći na internet strani UNIFood2021.

Cilj konferencije je da okupi naučnike, istraživače, nutricioniste, inženjere i proizvođače da razmene znanja i iskustva o najnovijim dostignućima u svim aspektima proučavanje hrane. Konferencijske teme su: Food Production, Processing, Sustainability, Added-value Food, Food Quality and Safety, Food Nutrition and Health, Hi-Tech Agriculture and Food Production,  Food Ethics, Education, Innovation and Transfer of Knowledge.

Predavanje po pozivu sa Univerziteta u Beogradu održaće i naša koleginica dr Nataša Božić, naučni savetnik („From raw starch degrading α-amylase to transglycosylase by single point mutation“).

unifood