IHTM PLAVI
Универзитет у Београду
Институт за хемију, технологију и металургију
Институт од националног значаја за Републику Србију

grb BUУниверзитет у Београду

Конференција UNIFood2021

У организацији Универзитета у Београду, 24. и 25. септембра 2021, ће се одржати Друга међународна UNIFood конференција, UNIFood2021. Конференција ће се одржати on-line, учешће је бесплатно , али је регистрација обавезна. Рок за регистрацију је 01.09.2021, а за слање сажетака је 20.08.2021. Прво обавештење и све потребне информације можете наћи на интернет страни UNIFood2021.

Циљ конференције је да окупи научнике, истраживаче, нутриционисте, инжењере и произвођаче да размене знања и искуства о најновијим достигнућима у свим аспектима проучавање хране. Конференцијске теме су: Food Production, Processing, Sustainability, Added-value Food, Food Quality and Safety, Food Nutrition and Health, Hi-Tech Agriculture and Food Production,  Food Ethics, Education, Innovation and Transfer of Knowledge.

Предавање по позиву са Универзитета у Београду одржаће и наша колегиница др Наташа Божић, научни саветник („From raw starch degrading α-amylase to transglycosylase by single point mutation“).

unifood